EtusivuUutisiaTalliRatsastustunnitRatsastusleiritTallipaikatMyytäviä ponejaAjo-ohjeetOta yhteyttä
JOKIHAAVISTON RATSASTUSKOULU
Ratsastusleirit

Leiriläiset majoittuvat uusissa kaikin mukavuuksin varustetuissa leiritiloissa 2-4 henkilön huoneissa. Leirien hintaan sisältyy täysihoito ja ratsastajan tapaturmavakuutus. Leirit sisältävät 2 tuntia ratsastusta (valmennusleirit 1,5 tuntia) ja 1 tunnin teoriaa päivässä. Jokainen leiriläinen saa leirin ajaksi oman hoitoponin tai -hevosen. Tuntikäytössä on osaavat ja hyppäämistä rakastavat ponit ja suomenhevoset. Poneista suurin osa on omia Siltasaaren-kasvattejamme. Tuntiheppamme tarhaavat ja laiduntavat pitkiä päiviä ja tekevät säästeliäästi töitä, ja tällä tavoin palvelevat asiakkaitamme pitkään, osa yli parikymppisiksi saakka.

Kaikille leireillemme voit osallistua myös omalla hevosellasi tai ponilla. Leirihinta on tällöin sama, emme veloita karsinasta ja tarhauksesta erillistä maksua - otat vain hevosellesi omat heinät ja rehut leirin ajaksi mukaan. Leirien opetuksesta vastaa kieltenopettaja ja Nuori Suomi-ohjaaja Satu Nyländen.  Satu ger lektioner också på svenska.

Leireille otetaan leiristä riippuen 10-12 ratsastajaa, ja ratsastustunnit pidetään 5-6 oppilaan pienryhmissä yksilöllisen opetuksen varmistamiseksi. Ratsastuskenttä on 30x60 kokoinen, aidattu ja valaistu. Lisäksi käytössä on myös pieni, mutta hyväpohjainen maneesi. Lähiympäristössämme on runsaasti pitkiä rauhallisia metsäteitä ja -polkuja, joilla käymme maastoilemassa lähes kaikilla leireillämme. Kaikki kesäleirimme päättyvät jännittävään leirikilpailuun, josta jokainen osallistuja saa palkinnoksi diplomin ja upean ruusukkeen! 

Ilmoittaudu leireille puhelimitse numeroon 040-523 9878 (arkisin klo 15-17 tai viikonloppuisin) tai sähköpostitse osoitteeseen leirille@jokihaavistonratsastuskoulu.fi tai satu.nylanden@akaa.fi . Mainitse sähköposti-ilmoittautumisen yhteydessä nimesi ja yhteystietojesi lisäksi syntymävuotesi, alle 18-vuotiaalta huoltajan yhteystiedot, ratsastustasosi ja leiri jolle ilmoittaudut. Jos tulet leirille oman hevosesi kanssa, ilmoita hevosesi nimi, rotu, ikä ja taso sekä mahdolliset hoitamiseen liittyvät erityispiirteet. Saat sähköpostiisi vahvituksen kun ilmoittautumisesi on vastaanotettu ja hyväksytty. Leiripaikkasi varmistat lopullisesti maksamalla postitse lähetetyn varausmaksun eräpäivään mennessä. Varausmaksua emme valitettavasti voi palauttaa, mikäli leirille osallistuminen peruuntuu varausmaksun erääntymisen jälkeen.

Sisaralennus -20€/leiri lukuunottamatta valmennusleiriä. Huomioidaan leirin loppumaksussa.

 

Tutustu leiriohjelmaamme oheisista linkeistä! 

Oma hevonen mukaan?
Viikonloppuleirit
Kesäleirit 2017
Näin ilmoittaudut leireille
Leirilletulijan ohjeet
Päiväkurssit
EtusivuUutisiaTalliRatsastustunnitRatsastusleiritTallipaikatMyytäviä ponejaAjo-ohjeetOta yhteyttä