EtusivuUutisiaTalliRatsastustunnitRatsastusleiritTallipaikatMyytäviä ponejaAjo-ohjeetOta yhteyttä
JOKIHAAVISTON RATSASTUSKOULU
Myytäviä poneja

Siltasaaren-kasvattajanimellä kasvatetaan laadukkaita new forest-, shetland- ja ratsuponeja suoritus-, harraste- ja kilpaponeiksi. Kaikkihan tuntevat Siltasaaren Madonnan ja edesmenneen Siltasaaren Marilynin - monelle tuttuja lienevät myös raviponit Siltasaaren Anders, Siltasaaren Pedro ja Siltasaaren Rambo.

Meille syntyy vuosittain muutamia varsoja, joista osa kasvaa opetusponeiksemme ja osa myydään koulutettuina uusiin koteihin. 

Tällä hetkellä myynnissä seuraavat risteytys- ja New Forest-ponit:Siltasaaren Inferno "Fermi"   synt. 22.6.2010   rautias, läsi ym. merkkejä        TÄSTÄ HUIPPUPONI TULEVAISUUDEN KISARADOILLE!!!!  -ruunattu lokakuussa 2011. Säkäkorkeus tällä hetkellä n, 147 cm.

Huippuyhdistelmä: I: Falcon ox  I palk. KTK-ori ja E: Siltasaaren Iida

Erittäin eloisa ja ihmisystävällinen varsa, upea runko ja liikkeet. Emä periyttää huippuvarsoja, jotka menestyvät kilpakentillä, löytyy luonnetta ja kapasiteettia. EE: Iffy hypännyt aikanaan Satun kanssa avoimia 110 alueluokkia. Fermi on superhyvä käsitellä kaikissa tilanteissa. Luonnetta löytyy, mutta taipuu ihmisen tahtoon. Suvun muut vesat lupaavat loistavaa kisauraa. TIEDUSTELUT SATULTA MIEL. PUHELIMITSE iltapäivisin tai iltaisin, sähköpostiin en ehdi vastata päivittäin. Kuvia kännykkään.

 

 

EtusivuUutisiaTalliRatsastustunnitRatsastusleiritTallipaikatMyytäviä ponejaAjo-ohjeetOta yhteyttä